Produktion


Vi röker våra produkter enligt gamla traditioner, utan rökaromer eller liknande. De vedeldade ugnarna eldas med alved, flis och enris för att ge den bästa smaken. Vår anläggning är godkänd för både fisk- och köttproduktion, och rymmer separata beredningsrum och rökrum för kött och fisk. 

Våra produkter återfinns i våra egna delikatessbutiker (se Fjälldelikatessen), samt i butiker i framförallt Härjedalen, Jämtland och Dalarna. Flera av våra produkter finns även på menyn hos flera av Funäsfjällens restauranger.

Foto: Jocke Lagercrantz

Under de senaste åren har vi strävat efter att ta ett steg framåt när det gäller att garantera kvaliteten på våra produkter.

Vi har genomgått flera oberoende kontroller av vår livsmedelssäkerhet, hygien, spårbarhet och redlighet. Från och med sommaren 2010 är vi certifierade enligt IP-Livsmedel. Allt för att garantera våra kunder en toppkvalitet på vårat sortiment.

Produktionskedjan, från råvarans ankomst till den färdiga produktens utlastning, kontrolleras och dokumenteras noggrant. Allt för att ha en så säker livsmedelshantering som det bara går. Läs mer om IP-livsmedel här!